Mourinho aangepakt: 'Hij vernietigt spelers, hij doet hetzelfde als met Robben'

Mourinho aangepakt: 'Hij vernietigt spelers, hij doet hetzelfde als met Robben'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 18:05di 04-12-2018 om 18:05

Hoe Manchester United-manager José Mourinho omgaat met Marcus Rashford verdient absoluut niet de schoonheidsprijs. BBC-analist Garth Crooks hekelt de Portugees op de website van zijn werkgever.

"Dit kan zo niet verder. José Mourinho 'vermoordt' Marcus Rashford", zegt Crooks, die in de jaren tachtig uitkwam voor Tottenham Hotspur en United. "Die jongen nam zijn ploeg bij de hand tegen Southampton en voorkwam een nederlaag. En dan haal je de enige die wanhopig op zoek was naar de zege van het veld? Het slaat nergens op."

"Het ventje was op dreef. Iedereen die ooit heeft gevoetbald kon dat zien", vervolgt Crooks, die het beleid van Mourinho met de grond gelijkmaakt. "Mourinho mag prijzen hebben gewonnen, hij vernietigt spelers in het proces. Hij doet met Rashford wat hij deed met Arjen Robben bij Chelsea."

De voormalig aanvaller heeft een dringend advies voor de 21-jarige Rashford. "Hij moet vertrekken bij United voordat het laatste beetje zelfvertrouwen dat hij nog heeft ook is vernietigd."

Poll

Moet Rashford Manchester United verlaten?

(2777 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws