'Van de Beek weer genoemd: op vierkoppig lijstje met Weigl, Herrera en Rabiot'

'Van de Beek weer genoemd: op vierkoppig lijstje met Weigl, Herrera en Rabiot'

05-12-2018 12:12
53

De naam van Donny van de Beek blijft rondzingen bij AS Roma. Corriere dello Sport schrijft woensdag dat de werkgever van Justin Kluivert en Rick Karsdorp in januari hoe dan ook een middenvelder wil aantrekken. Van de Beek is één van de spelers op de shortlist van Roma. 

In totaal hebben de Giallorossi vier namen in het vizier, schrijft Corriere dello Sport: naast Van de Beek gaat het om Julian Weigl (Borussia Dortmund), Hector Herrera (FC Porto) en Adrién Rabiot (Paris Saint-Germain). 

Wedden

Meer odds

Roma heeft in januari sowieso grote plannen. Naast een middenvelder moeten er óók een centrale verdediger en een extra aanvaller naar Stadio Olimpico komen. Juventus-stopper Daniele Rugani wordt nadrukkelijk genoemd, evenals Domenico Berardi. Hem kent trainer Eusebio Di Francesco van hun gezamenlijke periode bij Sassuolo.

Een winters vertrek van Van de Beek naar Italië lijkt overigens onwaarschijnlijk. Ajax heeft bij monde van Edwin van der Sar en Marc Overmars inmiddels meerdere keren benadrukt dat er in januari geen spelers mogen vertrekken.