Kwakman geeft transferadvies aan Feyenoord: Die jongen moet verhuurd worden

Kwakman geeft transferadvies aan Feyenoord: "Die jongen moet verhuurd worden"

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 07:01do 06-12-2018 om 07:01

Kees Kwakman is nog niet volledig overtuigd van Dylan Vente. De jonge spits van Feyenoord moest de geblesseerde Nicolai Jörgensen vervangen in de topper tegen PSV. Kwakman vindt dat Vente (19) nog vlieguren moet maken.

"Die gaan ze behoorlijk missen. Dat zag je tegen PSV al", zegt Kwakman over Jörgensen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Hij is zo ontzettend belangrijk voor Feyenoord als hij fit is. Hij is balvast en ook in de diepte gevaarlijk. Dat zag je bij de eerste goal. Daarna kwam Vente erin, dat was gewoon een heel groot verschil tussen die twee. Het is ook niet zo raar, want Vente is natuurlijk nog jong en heeft weinig gespeeld. Je hebt dan niemand die die bal vasthoudt."

Kwakman ziet momenteel weinig in Vente, geeft hij toe. "Bij Oranje O20 zie je hem af en toe scoren. Ik vind hem vrij klein als spits, al hoeft dat niet zo'n probleem te zijn. Maar dan moet je wel heel snel zijn of gevaarlijk in de diepte. Je zou hem vijf wedstrijden achter elkaar op kunnen stellen. Die jongen moet verhuurd worden."

Feyenoord neemt het donderdag op tegen VVV-Venlo. Kwakman verwacht een andere wedstrijd dan tegen PSV. "Ze zullen het meer uit zichzelf moeten halen. In de topper tegen PSV gaat het publiek erachter staan, maar VVV gaat inzakken. Dan moet je zorgen dat het tempo hoog is. Je moet het dan echt uit jezelf halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Eens met Kwakman?

(657 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws