Schenk komt niet aan de bak bij FC Twente: Het valt heel erg tegen

Schenk komt niet aan de bak bij FC Twente: "Het valt heel erg tegen"

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 20:22do 06-12-2018 om 20:22

Xandro Schenk maakte afgelopen zomer de transfer naar FC Twente, maar komt in de Grolsch Veste amper aan spelen toe. Daar baalt de verdediger behoorlijk van, vertelt hij aan FOX Sports. 

"Met mij persoonlijk gaat het heel goed, op voetballend gebied wat minder. Dat is de situatie nu, so be it", vertelt Schenk. "Het valt heel erg tegen. Daar kan ik heel kort over zijn. De trainer (Marino Pusic, red.) maakt andere keuzes. Of ik ze begrijp? Nee, maar ik moet ze accepteren. Ik ben niet iemand die snel gaat zeuren, maar we hebben er wel gesprekken over gehad. Dat blijft tussen ons. Ik denk wel dat hij weet dat ik er niet blij mee ben."

Schenk wil nog niet zeggen dat zijn transfer naar Twente mislukt is. "Dat is vrij vroeg om te zeggen. Het mag duidelijk zijn dat ik niet tevreden ben over m'n speelminuten. Ik heb sowieso vertrouwen in mezelf en vind ook dat ik moet spelen. In de winterstop gaan we evalueren. Als de situatie dan niet verandert, kijken we misschien naar een oplossing. Maar dat is te vroeg om te zeggen. Anders blijf ik hier. Of ik het naar m'n zin heb? Ja, zeker."

Schenk kan zich de komende wedstrijden laten zien, omdat verdediger Cristian Gonzalez voor drie wedstrijden is geschorst. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws