'Real Madrid bereid om drievoudig Champions League-winnaar te laten gaan'

'Real Madrid bereid om drievoudig Champions League-winnaar te laten gaan'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 22:31do 06-12-2018 om 22:31

Keylor Navas krijgt komende zomer een vrijgeleide van Real Madrid. De 31-jarige Costa Ricaan is dit seizoen naar de bank verdreven door Thibaut Courtois en mag uitzien naar een nieuw avontuur.

Dat meldt Marca. Navas was de afgelopen seizoenen basisspeler bij Real, dat met hem op doel drie keer de Champions League won. Toch koos de Koninklijke er afgelopen zomer voor om Courtois voor een kleine veertig miljoen euro op te halen bij Chelsea. De keuze van trainer Santiago Solari is op de Belg gevallen, waardoor Navas enkel in de bekerduels nog mag opdraven.

Uit dank voor bewezen diensten zal Real zich komende zomer schappelijk opstellen. Een vervanger voor Navas heeft de club bovendien al in huis. Volgens Marca moet Andriy Lunin de vacature invullen. De Oekraïner kwam over van ZoryaLuhansk, waarna hij meteen werd verhuurd aan Leganés. Hij maakte dinsdag indruk in het bekerduel met Rayo Vallecano.

Overigens is Kiko Casilla momenteel de derde doelman in het Santiago Bernabéu. Over zijn toekomst wordt met geen woord gerept. Real heeft ook Luca Zidane nog onder contract staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws