Toornstra gaat weddenschap aan en kan oliebollen winnen: 'Goede deal'

Toornstra gaat weddenschap aan en kan oliebollen winnen: 'Goede deal'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 23:05do 06-12-2018 om 23:05

Laatste update: donderdag 6 december 2018 om 23:31do 06-12-2018 om 23:31

Feyenoord boekte donderdagavond een eenvoudige 4-1 zege op VVV-Venlo. Het was de vijfde overwinning op rij voor de Rotterdammers. Jens Toornstra ziet dat de Feyenoord-trein op stoom is.

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

"Ik hoop dat hij niet meer stopt. We hebben een iets mindere periode gehad, maar de laatste tijd spelen we ook weer goed", zegt Toornstra in gesprek met VoetbalPrimeur. "Volgens mij hadden we tachtig procent balbezit in de eerste helft, dan doe je het gewoon goed."

Feyenoord speelt voor de winterstop nog tegen FC Emmen (uit), Fortuna Sittard (thuis) en ADO Den Haag (uit). Het is de vraag hoeveel punten dat gaat opleveren. "Negen, daar gaan we vanuit", stelt Toornstra. "We hebben het gat naar boven weten te verkleinen. Dat willen we minimaal vasthouden en misschien nog wel kleiner maken. Daar moet je wel alles voor winnen."

Toornstra is zeker van zijn zaak. Mocht Feyenoord in zijn missie slagen, dan kan de middenvelder verse oliebollen tegemoet zien. "Dat is een goede deal. Kom ze maar brengen, die komen wel op."

Bekijk hieronder het hele interview met Toornstra:

Poll

Blijft Feyenoord vanaf nu foutloos tot de winterstop?

(2634 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws