NAC laat oog vallen op Vitesse-bank: 'Daar zeggen nog geen ja of nee op'

NAC laat oog vallen op Vitesse-bank: 'Daar zeggen nog geen ja of nee op'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 07:04vr 07-12-2018 om 07:04

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 08:14vr 07-12-2018 om 08:14

NAC Breda heeft in de zoektocht naar versterkingen het oog laten vallen op de reservebank van Vitesse. Dat meldt De Telegraaf. Thomas Bruns en Khalid Karami staan op het verlanglijstje.

Bruns en Karami staan op een zijspoor bij Vitesse en kwamen in de eerste seizoenshelft niet verder dan respectievelijk één en nul basisplaatsen in de Eredivisie. Bij de twee spelers leeft de wens om elders meer speelminuten te maken. NAC wil Bruns en Karami in de winterse transferperiode graag overnemen.

Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse, laat in het midden of een verhuur bespreekbaar is. "Daar zeggen we op dit moment nog geen ja of nee op. Pas na de laatste wedstrijd voor de winterstop ga ik samen met onze trainer Leonid Slutsky zitten en bekijken we wat wel of niet mogelijk is op het gebied van verhuur. We hebben nogal wat blessures gehad dit seizoen en willen onszelf niet in de problemen brengen door een speler te laten gaan die we achteraf nog hard nodig hadden."

NAC probeert op dit moment de selectie voor de tweede seizoenshelft vorm te geven. Bruns en Karami staan op een lijstje dat is samengesteld door de kerngroep die het technisch beleid in Breda bepaalt. Pierre van Hooijdonk, trainer Mitchell van der Gaag, technisch commissaris Cor van Rooij en manager jeugdopleiding Tim Gilissen maken daar deel van uit.

Poll

Moet Vitesse de twee spelers laten gaan?

(817 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws