FC Den Bosch-doelman over Derksen: Niet alles geloven wat er in de media staat

FC Den Bosch-doelman over Derksen: "Niet alles geloven wat er in de media staat"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 08:04vr 07-12-2018 om 08:04

FC Den Bosch-doelman Wouter van der Steen weet niet wat hij meemaakt. De Brabanders staan sinds maandagavond alleen aan kop van de Keuken Kampioen Divisie en de supporters dromen zelfs al van de Champions League.

Een vertegenwoordiger van de supportersvereniging liet onlangs tegenover Omroep Brabant weten dat het in 2022 al zover kon zijn. Van der Steen heeft het artikel ook gelezen en tempert de verwachtingen. "Ik verwacht niet dat het zo snel gaat. Anderzijds zegt dit wel alles over het enthousiasme onder de supporters. FC Den Bosch lééft weer", laat de sluitpost weten aan het Algemeen Dagblad.

Van der Steen wil ook niet ingaan op vragen over de hoge overwinningspremies die eigenaar Kakhi Jordania heeft ingevoerd in De Vliert. De spelers van FC Den Bosch zouden per gewonnen wedstrijd liefst vijfduizend euro opstrijken, liet Johan Derksen maandagavond weten bij Veronica Inside. "Je moet niet alles geloven wat er in de media staat", countert Van der Steen.

De doelman kijkt echter uit naar de laatste drie wedstrijden voor de winterstop, waarin FC Den Bosch zijn koppositie mag verdedigen. "NEC-thuis, Go Ahead-uit, Roda-thuis. Als we daarna nou nóg bovenaan staan...", droomt Van der Steen hardop. De keeper ziet mogelijkheden. "Als je de sfeer laatst meemaakte thuis tegen Twente (2-1 zege, red.): ongekend. In zo'n entourage moeten we ook van NEC kunnen winnen."

Poll

Gaat FC Den Bosch dit seizoen promoveren?

(5652 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws