In het kort: Arsenal-verdediger scheurt kruisband, Van 't Schip niet naar Genoa

In het kort: Arsenal-verdediger scheurt kruisband, Van 't Schip niet naar Genoa

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 13:52vr 07-12-2018 om 13:52

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Holding scheurt kruisband af
Arsenal-verdediger Rob Holding is zes tot negen maanden uitgeschakeld. Hij moest in de eerste helft van de kraker tegen Manchester United het veld per brancard verlaten en onderzoek wijst uit dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. De blessure komt als een klap voor Arsenal-coach Unai Emery, die Holding in vijftien van de zeventien wedstrijden opstelde. De verdediger gaat in één van de komende dagen onder het mes.

Zandvliet aan de slag bij Chelsea
Voormalig FC Twente-scout Kenneth Zandvliet gaat vanaf 1 januari 2019 als scout aan de slag bij de Engelse topclub Chelsea. Bij FC Twente was hij hoofd jeugdscouting en bij de club uit Londen zien ze hem als de ideale persoon om te scouten naar jonge talenten in Nederland, België en Luxemburg. Zandvliet werd gedwongen te vertrekken toen Ted van Leeuwen en Evert Bleuming terugkeerden bij de club. Zij vonden dat er geen plaats meer was voor de scout.

Menzo op weg naar China
Stanley Menzo heeft een tweejarig contract getekend bij de Chinese club Beijing Guoan, waarmee Ajax nauwgezet samenwerkt. Menzo wordt in China trainer/coach van het tweede elftal. Het eerste elftal van Beijing Guoan staat onder leiding van voormalig Bayer Leverkusen-coach Roger Schmidt.

Prandelli nieuwe coach Genoa
Genoa heeft voormalig Italië-bondscoach Cesare Prandelli aangesteld als nieuwe coach. Hij volgt Ivan Juric op, die in drie periodes bij de Italiaanse club drie keer ontslagen werd. Prandelli wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten Gabriele Pin en Valter Vio en wordt zaterdag gepresenteerd aan de media. John van 't Schip werd onlangs in verband gebracht met Genoa.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws