Opvallende actie zaakwaarnemer Mourinho: 'Het is absoluut niet waar'

Opvallende actie zaakwaarnemer Mourinho: 'Het is absoluut niet waar'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 15:50vr 07-12-2018 om 15:50

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 16:06vr 07-12-2018 om 16:06

Een opvallende actie van Jorge Mendes: de machtige zaakwaarnemer ontkent in een statement met klem dat José Mourinho vertrekt bij Manchester United. De geruchten dat de Portugese manager op weg is naar de uitgang worden steeds luidruchtiger.

The Sun pakte vrijdagochtend zelfs uit met het nieuws dat United er 45 miljoen euro voor over heeft om Mauricio Pochettino los te weken bij Tottenham Hotspur. De clubleiding zou namelijk geen vertrouwen meer hebben in Mourinho na de slechte start van het seizoen. Bovendien ligt The Special One naar verluidt met diverse spelers overhoop.

Lariekoek, reageert Mendes op de berichten. 'Er komen steeds meer geruchten over een mogelijk vertrek van José Mourinho bij Manchester United. Die geruchten zijn absoluut niet waar. José is zeer gelukkig bij de club en de club is zeer gelukkig met José', laat de superzaakwaarnemer weten, geciteerd door onder meer The Telegraph.

'José heeft een langdurig contract bij Manchester United en is vastbesloten om er een succesvol project van te maken', aldus Mendes, die behalve Mourinho ook spelers als Cristiano Ronaldo, Diego Costa, Saúl Ñíguez, Ederson, James Rodríguez en Bernardo Silva begeleidt.

United staat momenteel achtste in de Premier League. De ploeg van Mourinho won slechts zes van zijn eerste vijftien wedstrijden.

Poll

Is Mourinho na kerst nog manager van United?

(519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws