Cambuur-aanvaller reageert op derde straf in anderhalf jaar: 'Had anders gekund'

Cambuur-aanvaller reageert op derde straf in anderhalf jaar: 'Had anders gekund'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 18:36vr 07-12-2018 om 18:36

SC Cambuur-aanvaller Justin Mathieu heeft zichzelf in de nesten gewerkt. De Brabander is vrijdag voor de derde keer in anderhalf jaar tijd disciplinair gestraft door de Leeuwarders.

De 22-jarige buitenspeler zal niet tot de Cambuur-selectie behoren tijdens de laatste vier wedstrijden voor de winterstop: Mathieu gaat in elk geval tot de jaarwisseling meedraaien met de beloftenploeg. Wat er precies gebeurd is, willen club en speler niet kwijt. "Verschillende dingen begrijp ik wel, maar dat hadden ze ook anders kunnen oplossen", laat Mathieu weten aan Omrop Fryslan. "Ik moet het accepteren en doorgaan."

Dit betekent echter niet dat de vleugelaanvaller het eens is met de beslissing van de club. "Ik had dingen misschien wat anders aan moeten pakken. Dat is het enige dat ik mezelf kwalijk kan nemen, want presteren heb ik wel gedaan." Mathieu, dit seizoen goed voor vijf competitietreffers in vijftien wedstrijden, hoopt dan ook dat hij weer in genade wordt aangenomen. "Want met het tweede meetrainen, is natuurlijk geen pretje."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws