De Jong reageert op PSG-verhalen: 'Ajax is ook nog niet rond met een club'

De Jong reageert op PSG-verhalen: 'Ajax is ook nog niet rond met een club'

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 23:05za 08-12-2018 om 23:05

Frenkie de Jong heeft na de wedstrijd tegen PEC Zwolle ontkend dat het al vaststaat dat hij volgend seizoen naar Paris Saint-Germain vertrekt. Volgens De Telegraaf wil de Franse kampioen de middenvelder van Ajax voor 75 miljoen euro overnemen.

"Ik heb nog geen keuze gemaakt", reageert De Jong tegen FOX Sports. "Ajax is ook nog niet rond met een club, dus ik weet nog niet wat ik ga doen aan het einde van het seizoen. Het zou ook kunnen dat ik bij Ajax blijf, of voor een andere club kies. In principe ligt alles nog open."

"Mijn zaakwaarnemer heeft met meerdere clubs gesproken, ik denk niet dat mensen daar verbaasd over zullen zijn", vervolgt de 21-jarige Oranje-international. "Maar we zien het allemaal wel. Ik gooi in ieder geval geen enkele deur dicht", aldus De Jong, die ook niet wilde bevestigen dat hij met Manchester City-manager Pep Guardiola heeft gesproken.

"Ik weet wel iets meer dan jullie, maar er is echt nog niets besloten. Dat is echt waar", benadrukt De Jong, die trefzeker was tegen PEC Zwolle. "Ik ga in ieder geval sowieso niet weg in de winterstop."

Poll

Maakt Frenkie de Jong de goede keus met PSG?

(13736 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws