Spel ADO leidt tot onvrede: 'Slechtste wedstrijd die ze in tijden hadden gezien'

Spel ADO leidt tot onvrede: 'Slechtste wedstrijd die ze in tijden hadden gezien'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 07:18zo 09-12-2018 om 07:18

Aaron Meijers vindt dat ADO Den Haag lange tijd niet meer zo slecht heeft gespeeld als tegen De Graafschap. De Hagenezen speelden op eigen veld met 0-0 gelijk tegen de Superboeren en beide ploegen maakten weinig indruk.

De teleurstelling bij ADO na de wedstrijd was enorm. "Dit was echt een hele matige wedstrijd", baalt Meijers in gesprek met Omroep West. "Ze zeiden al dat dit de slechtste eredivisiewedstrijd was die ze sinds tijden hadden gezien. Voor mij staat dit duel zeker in de top drie. Ik kan me voorstellen dat het vanaf de kant nog slechter leek dan wij in het veld zagen."

"Dit voelt als een nederlaag", vervolgt Meijers. "We zitten zeer teleurgesteld in de kleedkamer. We gaan met volle moed de wedstrijd in en we denken kans te hebben met onze gevaarlijke buitenspelers, maar we hebben uiteindelijk maar één echte kans gehad."

"We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen, dat mag je best uitspreken. Die druk hebben we onszelf opgelegd en dat is niet zo gek. De Graafschap is een tegenstander waar wij van moeten winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws