LIVE-discussie: Drie nieuwe backs bij Utrecht-Heracles, wéér geen Venema

LIVE-discussie: Drie nieuwe backs bij Utrecht-Heracles, wéér geen Venema

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 11:35zo 09-12-2018 om 11:35

FC Utrecht en Heracles Almelo zullen om 12.15 uur de Eredivisie-zondag in beweging brengen. De Domstedelingen proberen hun ongeslagen thuisstatus onder Dick Advocaat vast te houden, terwijl Heracles al vier uitwedstrijden lang op een overwinning wacht.

De thuisploeg moet zijn beide backs missen vanwege een schorsing. Mark van der Maarel en Sean Klaiber liepen tijdens de 3-3 tegen Excelsior tegen respectievelijk één gele kaart en twee gele kaarten aan: zij worden vervangen door Nicolas Gavory en Emil Bergström, die zijn eerste Eredivisie-minuten maakt sinds 1 september. Nick Venema was er als invaller medeverantwoordelijk voor dat FC Utrecht een 0-3 achterstand tegen Excelsio omboog in een 3-3 gelijkspel, maar begint weer op de bank.

Heracles-trainer Frank Wormuth hoeft niet veel te veranderen na de overtuigende 4-1 zege op VVV-Venlo. Alleen aanvoerder Tim Breukers ontbreekt: de rechtsback staat op het punt om vader te worden en moet zijn plek afstaan aan Wout Droste.

De opstellingen:

FC Utrecht: Jensen; Bergström, Janssen, Letschert, Gavory; Gustafson, Van Overeem, Van de Streek, Emanuelson; Kerk, Tannane.

Heracles Almelo: Blaswich; Droste, Rossmann, Van den Buijs, Van Hintum; Osman, Merkel, Duarte; Kuwas, Dalmau, Peterson.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws