LIVE-discussie: Van Persie waagt zich niet aan kunstgras, debutant bij Feyenoord

LIVE-discussie: Van Persie waagt zich niet aan kunstgras, debutant bij Feyenoord

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 13:25zo 09-12-2018 om 13:25

Laatste update: zondag 9 december 2018 om 13:27zo 09-12-2018 om 13:27

Feyenoord moet het zondagmiddag op bezoek bij FC Emmen (aftrap 14.30 uur) doen zonder Robin van Persie. De captain van de Rotterdammers is niet mee afgereisd naar Drenthe. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kiest voor Dylan Vente in de punt van de aanval.

Afgelopen donderdag was Van Persie wél van de partij tegen VVV-Veno, dat in De Kuip met 4-1 werd geklopt. Er wordt zondag geen risico genomen met de routinier op het kunstgras in Emmen.

Heuglijk nieuws is er voor Joël Zwarts. De jeugdspeler van Feyenoord debuteert in de wedstrijdselectie en zit voor de eerste keer in zijn loopbaan op de bank. Tyrell Malacia is linksback. Hij neemt de plek over van Calvin Verdonk.

Emmen kiest voor een 4-5-1 formatie. Reuven Niemeijer staat in de spits bij het team van trainer Dick Lukkien. Voor Stef Gronsveld is de wedstrijd bijzonder. De Emmen-verdediger kwam jarenlang uit voor Feyenoord. 

Opstellingen

Emmen: Scherpen, Gronsveld, Veendorp, Bakker, Siekman, Cavlan, Bannink, Bijl, Chacón, Jansen en Niemeijer

Feyenoord: Bijlow, St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Malacia, Clasie, Toornstra, Vilhena, Berghuis, Vente en Larsson

Poll

Wat wordt de uitslag in Emmen?

(448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws