Schlemiel Foor: 'Vroeg naar bed en mijn FOX-abonnement opzeggen'

Schlemiel Foor: 'Vroeg naar bed en mijn FOX-abonnement opzeggen'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 20:43zo 09-12-2018 om 20:43

Navarone was de grote schlemiel tijdens NAC Breda-Vitesse. De middenvelder mocht vlak voor rust een strafschop nemen en besloot te gaan voor een panenka: de bal eindigde echter in de tribunes en Vitesse verloor uiteindelijk van de Bredase hekkensluiter.

Foor was eerder deze week nog de winnaar geworden van de penaltywedstrijd tijdens de Vitesse-training. "Ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen, maar het ging wel mis, ja... Of ik tijdens de training ook panenka's had genomen? Nee, ik had dit één keer eerder gedaan. Dit is natuurlijk dom, een nachtmerrie", reageert hij vanuit de catacomben van het Rat Verlegh Stadion in gesprek met FOX Sports.

NAC-doelman Benjamin van Leer probeerde Foor uit zijn concentratie te halen. "Hij begon tegen mij te praten. Ik dacht nog: hij gaat vol voor de hoek. Ik wilde de bal daar plaatsen waar hij niet was. Maar het ging helemaal mis..." Dat de middenvelder er geen feestelijke zondagavond van gaat maken, is een understatement. "Nee, ik ga vroeg naar bed. Samenvattingen kijken? Nee, ik ga mijn abonnement opzeggen", lacht hij als een boer met kiespijn.

Lees ook: VAR grijpt hoofdrol in Breda: NAC profiteert maximaal van hopeloze panenka Foor

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws