Update: 'FC Utrecht ontkent gesprekken met Van den Brom'

Update: 'FC Utrecht ontkent gesprekken met Van den Brom'

Gepubliceerd: maandag 10 december 2018 om 22:21ma 10-12-2018 om 22:21

Na het Algemeen Dagblad meldt ook Voetbal International dat John van den Brom een kandidaat is om voor volgend seizoen trainer te worden van FC Utrecht. Dick Advocaat stopt na dit seizoen in de Domstad.

Zondagavond werd via diverse media bekend dat Van den Brom en AZ na vijf jaar uit elkaar gaan. Volgens Rondo-presentator Jack van Gelder heeft de trainer aangegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging ligt dus mogelijk in Utrecht, waar Van den Brom volgens VI de topkandidaat is. Van den Brom sprak al met Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren. Er is gesproken over een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen, zo meldt het weekblad. 

Momenteel staat Advocaat aan het roer bij Utrecht, maar die heeft aangegeven dat hij slechts tot het einde van het seizoen interim-trainer wil blijven. Daardoor is Van Seumeren alvast op zoek naar een opvolger.

Advocaat volgde de ontslagen Jean-Paul de Jong aan het begin van dit seizoen op. Onder leiding van de zeventigjarige trainer presteert de club een stuk beter. Utrecht herpakte zich na matige sportieve resultaten onder De Jong en staat na zondagmiddag vierde in de Eredivisie.

Update 10.12 22:21 uur: De clubleiding van FC Utrecht ontkent tegenover Kees Jansma dat er gesproken is met Van den Brom. De presentator van De Tafel van Kees vertelt dat in het programma Natafelen. Utrecht ontkent gesproken te hebben met een kandidaat.

Lees ook: 'Van den Brom en AZ gaan na dit seizoen uit elkaar'

Poll

Passen FC Utrecht en Van den Brom bij elkaar?

(2345 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws