'PEC betaalde 750.000 voor mij, honderd keer minder. Weet ik ook weer waar ik sta'

'PEC betaalde 750.000 voor mij, honderd keer minder. Weet ik ook weer waar ik sta'

10-12-2018 07:11 Laatste update: 08:26
15

Frenkie de Jong wist dat alle ogen op hem gericht zouden zijn tijdens PEC Zwolle-Ajax. De 'man van 75 miljoen' liet zich echter niet van de wijs brengen van het feit dat PEC zelfs een mannetje op hem had gezet.

Spits Mike van Duinen offerde zich op en liep De Jong constant voor de voeten. "Ik merk het dit seizoen wel vaker dat ze me 'zoeken'. Geen probleem hoor. Dan krijgen anderen wat meer ruimte", reageerde de man uit Arkel na afloop tegenover het Algemeen Dagblad. De Jong laat weten dat hij Van Duinen 'niets kwalijk neemt', hoewel dat tijdens de wedstrijd wél het geval leek. "Ik protesteer alleen altijd een beetje overdreven, hè. Dat zeggen mijn vrienden ook altijd."

Van Duinen zelf vond het wel een komisch idee om een directe tegenstander met een prijskaartje van 75 miljoen euro te hebben. "PEC Zwolle heeft voor mij 750 duizend euro betaald. Dat is al heel veel geld, maar hij is dus honderd keer meer waard. Zo weet ik ook weer waar ik sta..." De Jong kon op zijn beurt lachen om de teksten van de Hagenaar. "Dat is wel leuk gevonden van hem, ja", waarna hij op serieuze toon vervolgde. "Maar volgens mij speel of train ik nu niet anders dan normaal. Als dat wel zo is, moeten ze dat direct tegen mij zeggen."

No Poll