Özil 'mogelijk' geblesseerd door Fortnite: 5.221 potjes, 1.740 uur, 72 dagen

Özil 'mogelijk' geblesseerd door Fortnite: 5.221 potjes, 1.740 uur, 72 dagen

10-12-2018 09:52
38

Mesut Özil ontbrak in de laatste vijf wedstrijden van Arsenal: eerst werd hij gepasseerd door manager Unai Emery en nu kampt de Duitse spelmaker met rugklachten. Mogelijk heeft zijn blessure te maken met het spelen van Fortnite.

Dat meldt BILD. De Duitse krant zocht contact met een 'medisch expert' en legde hem de rugblessure van Özil voor. Wat blijkt: Fortnite kan ten grondslag liggen aan zijn fysieke problemen. "Ja, dat kan zeker. Een atleet voelt de consequenties van uren inactiviteit veel sneller dan een niet-atleet. Het is voor sporters iets om zich zorgen over te maken."

Het is geen geheim dat Özil graag Fortnite speelt. Volgens de gamewebsite Wasted on Fortnite heeft de Duitser deelgenomen aan 5.221 potjes. Aangezien één potje gemiddeld zo'n twintig minuten duurt, heeft Özil een slordige 1.740 uur geïnvesteerd in de populaire game. Dat staat gelijk aan 72 dagen. In de tussentijd is Arsenal al 21 wedstrijden ongeslagen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's time for my 2nd live session on @twitch tomorrow 🎮😎 See you at 5 p.m. UK time ➡ twitch.tv/mesutozil #FollowMe #M1Ö #Fortnite @them10team

Een bericht gedeeld door Mesut Özil (@m10_official) op