FC Groningen dreigt basisklant kwijt te raken aan Celtic: Er is contact geweest

FC Groningen dreigt basisklant kwijt te raken aan Celtic: "Er is contact geweest"

Gepubliceerd: maandag 10 december 2018 om 10:09ma 10-12-2018 om 10:09

Laatste update: maandag 10 december 2018 om 10:09ma 10-12-2018 om 10:09

Samir Memisevic staat in de belangstelling van Celtic. De verdediger van FC Groningen bevestigt in gesprek met The Daily Record dat hij contact heeft gehad met de kampioen van Schotland. 

Memisevic, international van Bosnië en Herzegovina, heeft in Groningen nog een contract tot medio 2019. Zijn werkgever heeft een eenzijdige optie en kan de aflopende verbintenis met één jaar verlengen. Op de achtergrond speelt de interesse uit Glasgow. Memisevic (25) en zijn management hebben contact met Celtic, bevestigt de stopper. "Er is contact geweest, ja -  maar er is nog niets concreet."

"FC Groningen wil me graag behouden, de club heeft me zelfs een nieuw, driejarig contract aangeboden. Er zijn meerdere club geïnteresseerd", wordt Memisevic geciteerd in The Daily Record" Voor mij is het nu vooral belangrijk om de tijd te nemen en heel goed na te denken over wat de beste optie is voor mijn carrière."

Memisevic is bezig aan z'n derde seizoen in het hoge Noorden. Eerder speelde hij voor onder meer FK Teleoptik en FK Bežanija Belgrado. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws