Lachende vader van Frenkie de Jong onthult tegenbod: 'Zij bieden 75 koeien'

Lachende vader van Frenkie de Jong onthult tegenbod: 'Zij bieden 75 koeien'

10-12-2018 16:00
34

Noordeloos, een amateurclub uit de buurt van Arkel, heeft 75 koeien geboden voor Frenkie de Jong. Dat doet vader John de Jong uit de doeken tegenover VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
ARKEL

"Klopt, dat is Noordeloos. Een gerenommeerde amateurclub uit de regio. Die zeiden: Nou, als Parijs 75 miljoen biedt, dan bieden wij 75 koeien", vertelt De Jong senior aan VoetbalPrimeur. Met een dikke knipoog: "Dat is natuurlijk ook heel wat waard, dus vandaar dat Frenkie nog een beetje in twijfel zit."

De Telegraaf pakte vrijdagochtend groot uit met het nieuws dat De Jong op weg is naar PSG. De Franse grootmacht werd afgelopen week gespot in de Harbour Club in Amsterdam en is bereid 75 miljoen euro te betalen. De transfer wordt op dit moment nog door alle partijen ontkend.

Noordeloos, dat uitkomt in de vierde klasse, reageerde maandagochtend al op het ludieke tegenbod. 'Na overleg met de club van 50 hadden we dit nieuws pas op de nieuwjaarsreceptie bekend willen maken maar vader de Jong is ons voor... #frenkieiscoming', twitterde de club.

Bekijk hieronder de complete reportage vanuit Arkel!