Bizarre uitslag in beloftencompetitie: Heracles verslaat Achilles'29 met 20-0

10-12-2018 21:51 Laatste update: 22:17
79

Ongekend, ongelooflijk én bizar: het beloftenteam van Heracles Almelo heeft maandagavond een historische uitslag neergezet tegen de beloftes van Achilles'29. In de (professionele) beloftencompetitie werd het in het Polman Stadion maar liefst 20-0.

Achilles'29 draaide op z'n zachtst gezegd al niet lekker na ruime nederlagen tegen Jong FC Emmen (11-0), Jong SC Cambuur (10-0), Jong De Graafschap (10-0) en Jong FC Twente (10-2), maar maandagavond werd een absoluut dieptepunt bereikt. Het tweede elftal uit Groesbeek, dat in de beloftencompetitie nog geen punt wist te pakken, stond in de rust al met 10-0 achter tegen Heracles.

Het lukte Achilles'29 niet om de 10-0 achterstand na de rust om te draaien. Het scoren van Heracles ging na de theepauze gewoon door. Na 71 minuten stond er 15-0 op het scorebord, maar de Heraclieden waren niet van plan om gas terug te nemen. In de allerlaatste minuut van de reguliere speeltijd maakte spits Joey Konings, die in totaal vijf keer scoorde, er maar liefst 20-0 van. Vincent Vermeij was zes keer trefzeker in de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd bedroeg het doelsaldo al 4-61. Dat is nu dus 4-81 geworden.