Perez: Was benieuwd en eindigde met een glimlach door wat deze jongen liet zien

Perez: "Was benieuwd en eindigde met een glimlach door wat deze jongen liet zien"

11-12-2018 07:30 Laatste update: 07:38
22

Orkun Kokcü heeft Kenneth Perez een glimlach bezorgd vanwege zijn optreden tegen FC Emmen. De zeventienjarige debutant moest Jens Toorrnstra al in de eerste helft vervangen en was vervolgens een van de blikvangers. 

"Ik was benieuwd en eindigde met een glimlach door wat deze jongen liet zien", zegt Perez bij Natafelen. "Wat ik bijzonder vind is dat het ook nog op nummer tien was. Vaak gooien buitenspelers hun trukendoos open. Af en toe lukt het, af en toe niet, maar zijn passes waren goed."

"Ik ken hem verder totaal niet. Het was gewoon echt leuk om te zien", gaat Perez verder. "Je moet maar kijken hoe zich dat nu verder ontwikkelt, want Feyenoord had de laatste jaren ook spelers waar je ineens niet meer van hoorde. Deze jongen, op die positie met de kwaliteiten die hij heeft..Ik vond het heel bijzonder. Het gaat me niet om tegen wie, maar de manier waarop hij voetbalde."

Kokcü steeg een plekje in de pikorde door de niet fitte Yassin Ayoub en ontbrekende Robin van Persie. "Het was op nummer tien. Als Robin van Persie er was, zou hij dan ook zijn ingebracht? Ik vond het in ieder geval leuk", zegt Perez.

No Poll