'Ik las dat Overmars overal wat hengeltjes heeft uitgegooid. Ik ben nieuwsgierig'

'Ik las dat Overmars overal wat hengeltjes heeft uitgegooid. Ik ben nieuwsgierig'

11-12-2018 13:31
75

Daley Blind is benieuwd naar de spelers die Marc Overmars voor volgend seizoen binnen weet te hengelen bij Ajax. De directeur spelersbeleid zei onlangs op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering dat hij voor het aankomende seizoen al bezig is met nieuwe spelers.

Blind weet dat het succes in Europa een grote keerzijde kan hebben. De kans dat Ajax de helft van de huidige basis verliest is groot. "Ik las dat Marc Overmars overal wat hengeltjes heeft uitgegooid. Ik ben nieuwsgierig naar wat hij straks binnenhengelt", zegt Blind in een interview met ELF Voetbal.

Woensdagavond strijdt Ajax met Bayern München voor de groepswinst in de Champions League. Blind erkent de kwaliteiten van de Duitse topploeg, die niet in beste vorm verkeert. "Ik kijk niet elke week naar hun wedstrijden, maar het is duidelijk dat ze niet in hun beste periode zitten."

"Ze presteren niet zoals afgelopen jaren, misschien speelt dat een rol tijdens de wedstrijd van woensdag. We speelden met veel durf in de uitwedstrijd en dat moeten we thuis ook doen. Zelf was ik het meest onder de indruk van Ajax en niet van Bayern. Ik heb genoeg wedstrijden gespeeld en raak niet zo snel meer geïmponeerd."