Klopp jubelt: 'Als ik wist dat hij zo goed was, had ik zelfs het dubbele betaald'

Klopp jubelt: 'Als ik wist dat hij zo goed was, had ik zelfs het dubbele betaald'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 08:55wo 12-12-2018 om 08:55

Carlo Ancelotti snapt niet dat de VAR pas in de knock-outfase zijn intrede doet in de Champions League. De Napoli-trainer vindt dat Virgil van Dijk een rode kaart had moeten hebben.

De Nederlandse verdediger kreeg in de dertiende minuut slechts een gele kaart voor een kiezelharde tackle op Dries Mertens. "Ik heb de beelden gezien en ik het had een rode kaart moeten zijn", stelt Ancelotti. "Er is heel veel gesproken over de VAR. Maar op het moment dat de VAR wordt gebruikt in de Champions League, is het eigenlijk al te laat."

Liverpool won door een goal van Mohamed Salah met 1-0 en stuurde Napoli naar de Europa League. Kort voor tijd was Arek Milik nog heel dichtbij voor de Italianen, maar Alisson bracht redding. De Braziliaan kwam afgelopen zomer voor 62,5 miljoen over van AS Roma. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen met tien miljoen.

"Als ik wist dat Alisson zó goed was, dan zou ik zelfs het dubbele hebben betaald", jubelt Klopp. "De redding die hij kort voor tijd maakte... ik heb er geen woorden voor. Hij heeft ons echt gered. Ik heb nog nooit eerder zo'n redding gezien."

Van Dijk is het daar roerend mee eens. "Je hebt niet echt tijd om erover na te denken, want het gebeurt allemaal in één seconde. Het was een fantastische redding, ontzettend belangrijk voor ons. Alisson heeft gewoon bewezen een geweldige keeper te zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws