Huiberts: 'Zonder tegenslag krijgen we na winterstop vijf heel goede spelers bij'

Huiberts: 'Zonder tegenslag krijgen we na winterstop vijf heel goede spelers bij'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 14:08wo 12-12-2018 om 14:08

AZ Alkmaar hoopt in de winterstop op 'vijf versterkingen' en houdt de ogen open op de transfermarkt. Dat stelt Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ.

'We verwachten dat de spelers die langdurig uit de roulatie zijn geweest - en die hun waarde hebben bewezen in de vorig en dit seizoen behaalde resultaten - binnenkort weer kunnen aansluiten bij de groep', reageert Huiberts op het digitale huis van de Alkmaarders op een ingestuurde supportersvraag over wat AZ in de winterstop gaat doen op de transfermarkt.

Huiberts doelt daarmee onder meer op Stijn Wuytens en Myron Boadu, maar ook op Calvin Stengs, die afgelopen vrijdag negentig minuten maakte in de met 0-3 gewonnen wedstrijd bij Fortuna Sittard. 'Verder maken op dit moment ook na een lange afwezigheid onze Tsjechische aanvaller Ondrej Mihálik en Jeremy Helmer weer hun eerste speelminuten in Jong AZ', aldus Huiberts.

'Als ze allemaal geen tegenslag meer krijgen, zouden we er dus vijf heel goeie spelers bij krijgen na de winterstop. Daarnaast houden we natuurlijk onze ogen open op de transfermarkt', sluit Huiberts af.

Poll

Eindigt AZ dit seizoen in de top 5?

(1138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws