Tirade van Derksen over Van Bommel: Zo ga je niet met een international om

Tirade van Derksen over Van Bommel: "Zo ga je niet met een international om"

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 18:28wo 12-12-2018 om 18:28

Johan Derksen is helemáál niet te spreken over de keuze van Mark van Bommel om Erick Gutiérrez in de tweede helft van Internazionale - PSV (1-1) naar de kant te halen. Onbegrijpelijk, noemt de analist het.

"Van Bommel acteert de zelfverzekerde trainer, maar hij was ook een trotse international", steekt Derksen van wal bij Veronica. "Dan vraag ik me af: als híj nou als international in een Champions League-wedstrijd was gewisseld voor een jeugdspeler? Nou, dan was de pleuris uitgebroken, had hij moord en brand geschreeuwd en had hij alle media bewerkt."

Derksen vervolgt zijn tirade: "Hij laat zo'n Mexicaan, die net zo trots is als hij vroeger als voetballer, eventjes naar de kant komen voor een jeugdspeler (Michal Sadilek, red.). Ik vind het onbegrijpelijk! Gutiérrez heeft een bepaalde status en we weten dat hij een grote speler is met potentie, maar hij moet wel de kans krijgen. Kom op, zo ga je niet met een international om."

Gutierréz speelde dinsdagavond 65 minuten tegen Internazionale. Vorige week vrijdag tegen Excelsior (6-0) kreeg de Mexicaanse middenvelder zijn eerste basisplaats in de Eredivisie van Van Bommel. De teller staat na 256 minuten in acht competitiewedstrijden op drie doelpunten en vier assists.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws