'Ik zag dat Tagliafico een aardige wond op z'n hoofd had'

'Ik zag dat Tagliafico een aardige wond op z'n hoofd had'

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 00:08do 13-12-2018 om 00:08

Frenkie de Jong vindt niet dat hij zijn gebruikelijke niveau gehaald heeft tegen Bayern München. De middenvelder speelde niet zijn beste wedstrijd voor Ajax.

"De eerste helft was zeker niet goed. Ik was slordiger dan normaal en kwam niet echt naar voren", vertelt De Jong aan Veronica. "In de tweede helft was het iets beter. Ik denk dat ik beter kan."

De Jong merkte dat heel Ajax matig aan de wedstrijd begon. "Ik denk dat het aan het einde van de tweede helft een spektakel was. In de eerste helft was het niet top. Ik stond op rechts een beetje uitgezakt. In de tweede helft zetten we het om. Toen speelden we veel beter. We maakten de 1-1. Dan heb je het gevoel dat je gaat winnen als het zo doorgaat. Na de rode kaart werd het iets anders. Toen kregen zij rood, werd het 2-1, 2-2, 2-3 achter, 3-3..Helaas was het net niet voor ons."

De overtreding van Thomas Müller op Nicolas Tagliafico heeft De Jong nog niet teruggezien. "Ik zag dat Nico een aardige wond op z'n hoofd had, maar heb de overtreding niet goed gezien."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws