Ten Hag: Ik denk dat geen enkele tegenstander blij is als Ajax uit de koker komt

Ten Hag: "Ik denk dat geen enkele tegenstander blij is als Ajax uit de koker komt"

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 00:27do 13-12-2018 om 00:27

Laatste update: donderdag 13 december 2018 om 00:58do 13-12-2018 om 00:58

Erik Ten Hag heeft zijn ploeg een compliment gegeven na de wedstrijd tegen Bayern München, maar de Ajax-trainer blijft kritisch op zijn ploeg. Pas in de tweede helft liet Ajax goed voetbal zien. De Amsterdammers maakten in de ogen van Ten Hag een aantal onnodige fouten.

"We hebben een paar kleine fouten gemaakt waar Bayern van geprofiteerd heeft, maar we hebben in grote delen van de wedstrijd goed gespeeld", zegt Ten Hag tegen Ajax TV. "Ik heb de ploeg een compliment gegeven voor de vechtlust, maar ook zeker voor de kwaliteit van het voetbal. Er stond een team."

"Ze hebben ieder voor zich geknokt, maar elkaar ook geholpen. We zijn ver gekomen. Ik denk dat we de overwinning hadden verdiend, maar we hebben hem niet over de streep kunnen trekken. Dat deze ploeg karakter heeft getoond en goed gevoetbald heeft is duidelijk."

Maandag wordt er geloot voor de achtste finales van de Champions League. "Ik heb niet zoveel met lotingen, want je hebt er toch geen loting op. Ik ben wel benieuwd naar het affiche. Daar zullen we ons op richten. We moeten leren van de fouten die we in deze wedstrijden hebben gemaakt. We kunnen zeker meenemen dat we meekunnen op dit niveau en dat we competitie kunnen maken. Ik denk dat geen enkele tegenstander blij is als Ajax uit de koker komt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws