Beste loting voor Ajax besproken: 'Juventus heeft verloren van Young Boys'

Beste loting voor Ajax besproken: 'Juventus heeft verloren van Young Boys'

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 08:18do 13-12-2018 om 08:18

Laatste update: donderdag 13 december 2018 om 09:18do 13-12-2018 om 09:18

Ajax hoeft voor geen enkele echte ploeg echt bang te zijn in de achtste finales van de Champions League. Wel wacht de ploeg van trainer Erik ten Hag hoe dan ook een zware dobber, wordt gesteld bij Voetbalpraat van FOX Sports.

Borussia Dortmund, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid of Juventus. Dat zijn de tegenstanders die maandag uit de bus kunnen rollen tijdens de loting voor de achtste finales van de Champions League. "Real maar na vanavond", grapt Kwakman over de 3-0 nederlaag van de titelhouder tegen CSKA Moskou.

Kwakman oppert vervolgens FC Porto. "Porto is een heel gevaarlijke tegenstander", meent Leo Driessen. "Dat dachten we van Benfica ook, maar dat viel ook wel mee. Het waren twee lastige wedstrijden, maar het was niet vervelend om tegen ze te spelen. Het was gelijkwaardig", stelt de voormalig speler van FC Volendam, NAC Breda en FC Groningen.

"Het meest ongunstige is Manchester City", stelt Driessen. "Verder denk ik dat ze tegen bijna elke ploeg een goede kans maken." Michiel Teeling ontkent dat Dortmund na Porto de meest gunstige tegenstander is. "Dortmund is op dit moment ook heel goed. Juventus heeft verloren van Young Boys (2-1), dus die zijn in ieder geval niet onverslaanbaar."

Lees ook: Ajax naar de 1/8 finales: alles wat je moet weten over de Champions League-loting

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws