Isco botst met fans tijdens vernedering Real Madrid: 'Wat willen jullie nou?!'

Isco botst met fans tijdens vernedering Real Madrid: 'Wat willen jullie nou?!'

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 08:44do 13-12-2018 om 08:44

Het rommelt bij Real Madrid na de vernederende 3-0 nederlaag tegen CSKA Moskou in de Champions League. Isco botste tijdens het duel met een deel van de fans van Real Madrid.

Met dat nieuws pakken Spaanse media uit, waaronder Marca en AS. De 26-jarige spelmaker hielp kort na rust een grote kans om zeep na een goede actie van Vinicius Junior en dat werd hem niet in dank afgenomen door een deel van de Madrileense aanhang. Isco werd de volgende tien minuten uitgefloten, waarop hij verbaal uithaalde: "Wat willen jullie nou?!", schreeuwde hij richting de fluitende fans.

Isco leek ook de aanvoerdersband te weigeren toen Marcelo werd gewisseld, maar dat is niet zo, claimt Marca. De middenvelder had de band al aan Dani Carvajal beloofd. Isco was captain in het bekerduel met Melilla, maar kent in de rechtsback zijn gelijke in de hiërarchie. Isco zegde Carvajal dan ook toe dat hij de volgende keer de band mocht dragen, als het zover zou komen. Doordat Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Karim Benzema en Nacho niet op het veld stonden, was het de beurt aan Carvajal.

Toch plaatsen de Spaanse sportkranten vraagtekens bij de toekomst van Isco bij Real na het incident met de fans. AS ziet dat de Spaanse international 'steeds meer vijanden creëert'. Hij kwam eerder al in botsing met trainer Santiago Solari.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws