Trotse Mazraoui: 'Je neemt het mee, natuurlijk zie je dat voorbij komen'

Trotse Mazraoui: 'Je neemt het mee, natuurlijk zie je dat voorbij komen'

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 09:32do 13-12-2018 om 09:32

De spectaculaire clash met Bayern München (3-3) op woensdagavond was in de ogen van Noussair Mazraoui een 'hele gekke wedstrijd'. De rechtsback van Ajax hoopt en denkt dat het publiek in de Johan Cruijf Arena genoten heeft. 

"Het was een hele gekke wedstrijd, een hele mooie wedstrijd denk ik. Voor iedereen. Voor ons op het veld, voor de supporters", aldus Mazraoui na afloop, in gesprek met AT5

De vleugelverdediger heeft net als collega Daley Blind gemengde gevoelens over de remise. "Ik denk dat we tevreden kunnen terugkijken. Natuurlijk is het jammer dat we tweede zijn, we konden het onszelf makkelijker maken als we eerste zouden worden."

Ajax-trainer Erik ten Hag koos tegen Bayern voor Dusan Tadic als valse spits"Dat pakte nu iets minder uit. Dat hebben zij ook goed gedaan. Dusan is wel belangrijk geweest vandaag. Ik had niet echt het gevoel dat we een spits misten.

Persoonlijk beleefde Mazraoui een heerlijk debuut in de groepsfase van het miljardenbal. De back scoorde tegen Bayern München én Benfica. "Dat neem ik zeker mee. Natuurlijk zie je jezelf nog wel voorbij komen. Dan kijk je 'm nog één of twee keer terug. Ik kijk er ook goed op terug dat ik niet door een linksbuiten kapot ben gespeeld. Het is natuurlijk iets om heel trots op te zijn." 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws