Verbannen Bazoer krijgt geen medewerking van Wolfsburg: Gaat niet gebeuren

Verbannen Bazoer krijgt geen medewerking van Wolfsburg: "Gaat niet gebeuren"

13-12-2018 16:23
55

Riechedly Bazoer dreigt in een uitzichtloze situatie te belanden. De middenvelder is verbannen door FC Porto en VfL Wolfsburg hoeft hem niet terug.

Bazoer verscheen eind november te laat bij Porto, dat hem dit seizoen huurt van Wolfsburg. In Portugal werd gespeculeerd over een vroegtijdige terugkeer van de oud-Ajacied naar Duitsland, maar bij Wolfsburg zit men niet op hem te wachten. "Nee, dat gaat niet gebeuren", wordt sportief directeur Jörg Schmadtke geciteerd door Sportbuzzer.

Bij Porto lijkt Bazoer voorlopig ook weinig perspectief te hebben. "We roeien allemaal dezelfde kant op. Maar als iemand buiten de boot gaat hangen, gaat die langzamer varen. Dat kan ons uiteindelijk het kampioenschap kosten", liet trainer Sergio Conceicao weten. "Iedereen die niet met ons mee wil roeien, heeft dus een probleem."

Bazoer verruilde Ajax in januari 2017 voor Wolfsburg, dat 11,9 miljoen euro voor hem betaalde. Door een gebrek aan speeltijd wordt hij dit seizoen verhuurd aan FC Porto. Bij de koploper van de Liga NOS speelde de zesvoudig international van het Nederlands elftal nog niet één competitiewedstrijd.