Keizer: Het zal een lastige taak worden om het volgende team te kiezen

Keizer: "Het zal een lastige taak worden om het volgende team te kiezen"

Gepubliceerd: vrijdag 14 december 2018 om 09:46vr 14-12-2018 om 09:46

Marcel Keizer is blij dat het goed gaat met Sporting Portugal. De Nederlander won donderdag de vijfde wedstrijd op rij bij de Portugese topclub en mag spreken van een flitsende start.

Sporting won donderdag met 3-0 van het Oekraïne Vorskla Poltava, waardoor Keizer nog altijd ongeslagen is. "Ik ben tevreden over het spel. De ploeg speelde met veel energie en zette goed druk op de tegenstander. Natuurlijk werden er fouten gemaakt, maar over het algemeen was het erg goed", zegt Keizer in Portugese media. "Er werden veel gevaarlijke situaties gecreërd en de doelpunten waren goed."

"Deze wedstrijd was belangrijk om weer een overwinning bij te schrijven en om te zien dat de spelers veel zelfvertrouwen hebben. Het zal een lastige taak worden om het volgende team te kiezen", zegt Keizer.

Keizer maakt bij Sporting gebruik van enkele jeugdspelers, die donderdag bij de selectie zaten. "Het is ook belangrijk om te weten dat zes spelers de kans hebben gekregen om bij ons te zijn. Ze kunnen ons helpen. Ze hebben laten zien dat ze kwaliteit hebben en dat is voor ons allebei goed. Ik hoop dat ze vaker mee zullen doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Keizer het redden in Portugal?

(730 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws