Zenit laat oog vallen op Vitesse: Wat dat betreft wil ik gewoon blijven

Zenit laat oog vallen op Vitesse: "Wat dat betreft wil ik gewoon blijven"

Gepubliceerd: vrijdag 14 december 2018 om 13:26vr 14-12-2018 om 13:26

Het is de vraag of Vyacheslav Karavaev ook ná de winterstop onder contract staat bij Vitesse. De Russische rechtsback kan volgens Omroep Gelderland rekenen op belangstelling van Zenit Sint-Petersburg.

"Ik heb zelf niks gehoord", reageert Karavaev. "Ik las het ook in de kranten, maar mijn agent en ik hebben niks gehoord. Ik ben blij hier en wil hier succes hebben. Ook het komende half jaar. Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik ben wel blij hier. Dus wat dat betreft wil ik gewoon blijven."

Karavaev staat sinds januari 2018 onder contract bij Vitesse, dat hem voor anderhalf miljoen euro overnam van Sparta Praag. Hij is verzekerd van een basisplek onder trainer Leonid Slutsky. Het contract van de oud-speler van CSKA Moskou, Dukla Praag en FC Jablonec loopt medio 2021 af.

Voorlopig blijft Karavaev zich focussen op Vitesse. In de aanloop naar de winterstop spelen de Arnhemmers nog drie wedstrijden: VVV-Venlo, Kozakken Boys (KNVB Beker) en De Graafschap zijn de tegenstanders. "Dat zijn hele belangrijke wedstrijden. Na onze matige resultaten moeten we echt verbeteren en de laatste drie wedstrijden winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws