'Holla zei: ik schiet hem terug. Deed hij niet, kreeg hij een 'keekie', verdiend'

'Holla zei: ik schiet hem terug. Deed hij niet, kreeg hij een 'keekie', verdiend'

Gepubliceerd: vrijdag 14 december 2018 om 23:52vr 14-12-2018 om 23:52

Go Ahead Eagles-spits Thomas Verheydt stond vol teleurstelling de pers te woord na de Keuken Kampioen Divisie-kraker tegen FC Den Bosch. De Deventenaren deden een aanval op de koppositie van FC Den Bosch, maar bleven op 0-0 steken en zagen Sparta langszij komen.

Verheydt moest tot zijn teleurstelling concluderen dat FC Den Bosch-doelman Wouter van der Steen niet te passeren bleek. "Hij pakte er nog eentje met zijn hoofd, geloof ik... Een paar maanden geleden gingen ze er allemaal in, maar Het zat net even niet mee", liet de Hagenaar weten aan RTV Oost. FC Den Bosch hapte naar adem in de Adelaarshorst. "We hebben ze bij de strot gegrepen, maar niet doorgeknepen. Ik hoorde ze steeds vragen: hoe lang nog? Hoe lang nog? Wij hebben te weinig gekregen."

Tegenstander Danny Holla werd met twee gele kaarten van het veld werd gestuurd: de routinier ontving zijn eerste boeking na een akkefietje met Verheydt. "Er was een scheidsrechterbal en Holla zei: ik schiet hem wel terug. Maar toen speelde hij de bal naar achteren en gingen ze gewoon doorvoetballen! Dat kun je misschien wel bij TOP Oss doen, maar niet in de Adelaarshorst. Dus toen heb ik hem een 'keekie' gegeven. Die heeft hij verdiend, vind ik."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws