In het kort: verdediger verlengt bij United, Icardi helpt Inter aan overwinning

In het kort: verdediger verlengt bij United, Icardi helpt Inter aan overwinning

15-12-2018 20:29 Laatste update: 21:09
4

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Inter verslaat Udinese
In eigen huis heeft Internazionale een minimale zege geboekt tegen Udinese. Een kwartier voor tijd hielp Mauro Icardi de Italianen met een fraaie Panenka-penalty aan de overwinning. Bij Inter stond Stefan de Vrij negentig minuten binnen de lijnen.

Contractverlenging voor Smalling
Chris Smalling heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Manchester United. De verdediger staat nu tot medio 2022 onder contract, waarin de optie voor nog een seizoen is opgenomen. 

Real Madrid treft oude bekende in halve finale WK clubs
Real Madrid zal het in de halve finale van het WK voor clubteams gaan opnemen tegen Kashima Antlers uit Japan. De winnaars van de Aziatische Champions League versloegen het Mexicaanse Chivas Guadalajara met 3-2, waardoor de Japanners zich mogen opmaken voor een herhaling van de finale van het WK voor clubteams van 2016. Toen won Real door een hattrick van Ronaldo na verlenging met 4-2. De andere halve finale gaat tussen River Plate en Al-Ain FC, dat Espérance Tunis met 3-0 klopte.

Kali niet meer in actie voor de winterstop
NAC kan voor de winterstop niet meer beschikken over Anouar Kali. De middenvelder kwam sinds begin november niet meer in actie voor de Bredanaars wegens overbelasting en is in zijn herstelfase wederom geblesseerd geraakt. Kali mist daardoor de uitwedstrijd bij PEC Zwolle en de thuiswedstrijd tegen Heerenveen.