Griezmann wendt dreigend puntenverlies af voor Atletico na spectaculair duel

Griezmann wendt dreigend puntenverlies af voor Atletico na spectaculair duel

Gepubliceerd: zaterdag 15 december 2018 om 18:13za 15-12-2018 om 18:13

Atletico Madrid heeft drie punten over gehouden aan een spectaculaire wedstrijd bij Real Valladolid. De Madrilenen moesten diep gaan, maar wonnen aan de hand van sterspeler Antoine Griezmann uiteindelijk met 3-2.

Na de eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Atlético, dat op een comfortabele 2-0 voorsprong stond in Valladolid. Na een half uur rondde Nikola Kalinic bekwaam af na een pass van Antoine Griezmann, waarna laatstgenoemde vlak voor rust zelf vanaf de stip scoorde na inmenging van de VAR. 

Na de pauze was echter alles anders. De thuisploeg richtte zich op en maakte de wedstrijd na 57 minuten weer spannend. Fernando Calero torende boven iedereen uit bij een corner en kopte de aansluitingstreffer tegen de touwen, waarna Valladolid zes minuten later zelfs op gelijke hoogte kwam na een eigen doelpunt van Saúl.

Puntenverlies dreigde voor de ploeg van Diego Simeone, maar tien minuten voor tijd bewees Antoine Griezmann van grote waarde te zijn voor Atlético door zijn tweede treffer van de middag te laten noteren. Door die treffer kunnen de Madrilenen alsnog drie punten toevoegen aan hun totaal, waardoor ze na zestien wedstrijden met 31 punten op de gedeelde eerste plaats staan. Barcelona heeft ook 31 punten, maar die ploeg heeft nog een wedstrijd tegoed.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws