Tannane: Ik focus me nu op Utrecht zodat de trainer mij er weer bij haalt

Tannane: "Ik focus me nu op Utrecht zodat de trainer mij er weer bij haalt"

16-12-2018 15:18
8

Oussama Tannane is dolblij met zijn eerste treffer voor FC Utrecht. Na een lange periode zonder goals was het tegen sc Heerenveen eindelijk zover: Tannane tekende voor de 0-3. 

"Eindelijk mijn eerste goal. Ik ben er heel blij mee", vertelt Tannane aan FOX Sports. Tannane overwoog zijn shirt uit te doen, maar deed dat niet. "Ik wilde even uitbarsten van vreugde, maar ik vond het niet waard om daar een gele kaart voor te krijgen. Er valt een last van je schouders af. Ik ben een aanvaller en wil graag goals maken. Als dat niet gebeurt zit je toch ergens mee. Een assist is leuk, maar het is geen goal. Een goal geeft toch meer zelfvertrouwen."

Tannane werd lang opgeroepen door de Marokkaanse bondscoach, maar na zijn transfer naar Saint-Etiénne niet meer. De aanvaller kwam in Frankrijk niet aan de bak. "Het was heel moeilijk, maar moest het accepteren. Ik focus me nu op Utrecht zodat de trainer mij er weer bij haalt."

"Het contact met de trainer is goed. Hij liet me altijd spelen, maar ik snap hem ook wel. Als je niet speelt kan hij je ook niet oproepen. Voor mij is het jammer. Ik wil m'n best doen hier en hoop dat ik dan de kans krijg."