'Schietschijf' schaamt zich kapot in Amsterdam: Zelfs niet op de training

'Schietschijf' schaamt zich kapot in Amsterdam: "Zelfs niet op de training"

Gepubliceerd: zondag 16 december 2018 om 17:08zo 16-12-2018 om 17:08

Laatste update: zondag 16 december 2018 om 17:14zo 16-12-2018 om 17:14

Agil Etemadi, doelman van De Graafschap, schaamt zich werkelijk kapot voor de nederlaag die zijn elftal zondag heeft geleden tegen Ajax. Op bezoek bij Ajax werd het liefst 8-0. De gasten uit Doetinchem mochten van geluk spreken dat er geen dubbele cijfers op het scorebord verschenen. 

"Ik heb nog nooit acht tegengoals gehad. Zelfs niet op de training, dit is wel een hele grote klap voor ons", aldus een murw gebeukte Etemadi, in gesprek met Omroep Gelderland. 

De vernedering was niet alleen de verdienste van Ajax, vond de goalie. De Graafschap kwam heel matig voor de dag. "Ik vond wel dat we het in fases best goed deden, maar op een gegeven moment ging het heel hard. We lieten ze te vaak schieten, het ging te gemakkelijk."

"Ik wist van tevoren al dat ik een drukke middag zou krijgen, maar acht goals was echt niet nodig. Het ging op een gegeven moment echt te snel, ik schaam me best wel. Ik heb ook sorry gezegd tegen de supporters."

Eigenhandig zorgde Etemadi er voor dat Ajax de tien goals niet haalde. "Ik heb er alles aan gedaan, dat klopt. Maar ze vliegen links en rechts als schietschijf langs je heen, daar moet je dan mee dealen. We moeten dit snel vergeten, volgende week tegen Vitesse is het belangrijker voor ons."

Lees ook: Superieur Ajax vernedert De Graafschap: hattricks van Ziyech én Blind

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws