PSV heeft al ingespeeld op vertrek onhoudbare Bergwijn: '30, 40 miljoen niet gek'

PSV heeft al ingespeeld op vertrek onhoudbare Bergwijn: '30, 40 miljoen niet gek'

17-12-2018 09:25
142

PSV heeft met Steven Bergwijn een goudmijntje in huis, denkt het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige buitenspeler staat na 23 officiële wedstrijden op negen goals en acht assist en lijkt onhoudbaar voor de Eredivisie-koploper.

Het ED schrijft dat de naam van de kersverse Oranje-international dit seizoen door menig topscout genoteerd is. PSV heeft met het binnenhalen van Donyell Malen al ingespeeld op een waarschijnlijk onafwendbare zomerse transfer van Bergwijn. 'Niemand hoeft gek op te kijken als hij voor 30 of 40 miljoen euro weggaat, mits hij zo bezig blijft als nu', stelt de ochtendkrant.

Na zijn twee doelpunten tegen Heracles Almelo van zaterdagavond werd de vleugelaanvaller bedolven onder de complimenten van zijn ploeggenoten. De linkspoot gaf de splijtende pass die de 0-1 van Bergwijn inleidde. "Als Steven eenmaal op snelheid is, dan is hij zo rap. En hij is heel wendbaar bij het kappen en draaien", liet Hendrix in Almelo weten aan het AD. "Je weet van tevoren dat Steven een verdediger het bos in kan sturen en dat is voor mij op het veld ook even genieten."

Lees ook: Van Bommel prijst 'geweldige' ontwikkeling: 'Sneller dan normaal op die leeftijd'

No Poll