Feyenoord verlengt met middenvelder: 'Blijven hem ondersteunen richting eerste'

Feyenoord verlengt met middenvelder: 'Blijven hem ondersteunen richting eerste'

Gepubliceerd: maandag 17 december 2018 om 18:58ma 17-12-2018 om 18:58

Feyenoord heeft het contract van Jordy Wehrmann verlengd. De negentienjarige middenvelder tekent voor één seizoen bij, tot de zomer van 2020. Dat meldt de Rotterdamse club op de website.

Wehrmann doorliep vanaf zijn zevende nagenoeg alle jeugdelftallen op Varkenoord. In november 2015 werd hij beloond met zijn eerste profcontract. Maandag mocht de jeugdinternational opnieuw zijn handtekening zetten. "Deze verlenging is een teken van vertrouwen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij deze club en ben trots om uit te komen voor Jong Feyenoord en eerder nog voor Feyenoord Onder 19", laat hij weten.

"De gewonnen bekerfinale met Onder 19 tegen PSV afgelopen juni, waarin ik zelf ook nog eens twee keer scoorde, is een van mijn hoogtepunten tot nu toe", aldus Wehrmann, die een duidelijk doel heeft. "Ik wil doorstromen naar Feyenoord 1. Dat is waar ik naartoe werk: mijn debuut maken in een officiële wedstrijd." Hij maakte in maart 2017 al zijn officieuze debuut voor Feyenoord tijdens de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht."

Technisch directeur Martin van Geel ziet de contractverlenging als een aanmoediging. "Jordy heeft zich goed ontwikkeld de afgelopen jaren. Hij heeft dit tweede contract zelf afgedwongen met zijn kwaliteiten en met zijn sterke mentaliteit. We blijven hem ondersteunen om de stap richting het eerste elftal te maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws