Perez lacht om optimistische Driessen: 'Real Madrid een droomloting... Te grappig'

Perez lacht om optimistische Driessen: 'Real Madrid een droomloting... Te grappig'

17-12-2018 22:32
62

Kenneth Perez verbaast zich over het heersende optimisme na de Champions League-loting van Ajax. De Amsterdammers werden maandagmiddag aan Real Madrid gekoppeld: volgens veel voetbalvolgers is de regerend winnaar een te kloppen tegenstander, maar Perez vindt dit te opportunistisch.

Tijdens de FOX Sports-talkshow Natafelen met Kees op maandagavond reageerde Telegraaf-journalist Valentijn Driessen positief op de stelling dat Ajax in staat is om Real Madrid uit te schakelen. Perez moet echter lachen om het optimisme van zijn tafelgenoot. "Te grappig hoe zoiets gaat. Nederlanders zijn ook zo", oordeelt de Deen. "Oranje was eerst helemaal niks, nu is het raar als je geen Europees kampioen wordt. Hetzelfde met Ajax: het is nu ineens een droomloting... Je speelt tegen Real Madrid!"

Wedden

Meer odds

Perez wijst op het feit dat er nog een winterstop voorafgaat aan de dubbele confrontatie in februari en maart. Bovendien vindt hij Ajax op basis van de eerdere Champions League-wedstrijden nog niet 'Real Madrid-proof'. "Ze hebben het geweldig gedaan tegen Bayern München, maar AEK Athene en Benfica een hele andere orde. Als je daar een foutje tegen maakt, wordt dat niet afgestraft."