Ajax licht optie in aflopend contract: Ik vind het prachtig

Ajax licht optie in aflopend contract: "Ik vind het prachtig"

18-12-2018 17:04 Laatste update: 17:21
87

Daley Sinkgraven speelt ook komend seizoen voor Ajax. Het contract van de linkspoot liép af, maar zijn werkgever heeft een eenjarige optie in de verbintenis van de speler gelicht. Sinkgraven maakt dat bekend voor de camera van Ajax TV. 

Het nieuws is inmiddels ook bevestigd door Soccer Vision, het management van de oud-speler van sc Heerenveen. "Ik vind het prachtig dat de optie in mijn contract is gelicht. Er spreekt vertrouwen uit en ik vind het fijn dat ik zo de kans krijg me weer te laten zien. Ik vind het heel mooi dat ik in elk geval tot 2020 Ajacied ben."

Sinkgraven (23) kwam een jaar lang niet in actie na een operatie in november 2017. "Op een gegeven moment werd het wel heel moeilijk om het geloof te houden. Ik kon lopen en kappen en draaien, dat ging allemaal prima, maar het deed zeer om te schieten en een lange pass te geven."

"Het laatste stukje lukte steeds maar niet. Toen werd het wel moeilijk de moed erin te houden. Maar gelukkig ligt die periode achter me en voel ik me prima." Op 2 december maakte Sinkgraven z'n rentree in de Eredivisie. Ajax-trainer Erik ten Hag liet hem invallen tegen ADO Den Haag.