Verhuur optie voor Sinkgraven: Moet bij die club dan sowieso spelen

Verhuur optie voor Sinkgraven: "Moet bij die club dan sowieso spelen"

19-12-2018 14:36
36

Een verhuur in januari is een optie voor Daley Sinkgraven. De 25-jarige linkspoot zegt dat voor de camera van Ajax TV. Dinsdag werd bekend dat Ajax het aflopende contract van Sinkgraven met één seizoen heeft verlengd. 

Grote vraag is hoeveel speeltijd er tijdens de tweede seizoenshelft in het verschiet ligt voor Sinkgraven, die begin december zijn rentree maakt na een jaar blessureleed. "Het elftal draait lekker, dus het is lastig om ertussen te komen", weet hij

Tijdens de winterstop reist Ajax naar Florida. Daar staat een aantal oefenduels op het programma. "Ik heb nog geen wedstrijd vanaf het begin meegemaakt, dus het is nog een beetje lastig inschatten hoe ik er nu precies voorsta, qua conditie. Die week is voor mij best dus wel belangrijk."

"Een verhuur in de winterstop zou een optie kunnen zijn. Ik moet bij die club dan sowieso spelen. Ik heb nog niet veel minuten gemaakt, dus zo'n stap is voor iedereen een risico. Ik heb er wel over nagedacht, maar het is nog niet aan de orde nu", aldus Sinkgraven, die besluit met de opmerking dat er een 'kleine kans is' dat hij daadwerkelijk op huurbasis verkast. 

Lees ook: Sinkgraven: 'Ik wil mezelf weer bewijzen en daar heb ik nu langer de tijd voor'