'Dortmund wil shoppen bij Bundesliga-rivaal: gesprekken over Hazard geopend'

'Dortmund wil shoppen bij Bundesliga-rivaal: gesprekken over Hazard geopend'

22-12-2018 17:07
7

Borussia Dortmund pakt door in de jacht op Thorgan Hazard. Dat claimt althans RMC Sport zaterdag. De 25-jarige Belg heeft zich met zijn goede spel bij Borussia Mönchengladbach in de kijker gespeeld bij diverse Europese topclubs.

De Borussia's stonden vrijdagavond nog tegenover elkaar in de kraker tussen de nummers één en twee van de Bundesliga. Dortmund trok met 2-1 aan het langste eind. Thorgan Hazard kon zich niet onderscheiden bij de bezoekers, maar coach Lucien Favre van de koploper is nog altijd zeer gecharmeerd van de Rode Duivel, zo schrijft RMC Sport.

Volgens het Franse medium is Dortmund zeer concreet voor de aanvaller. Achter de schermen zouden zelfs al gesprekken tussen de clubs plaatsvinden. Van een akkoord is op dit moment nog geen sprake. Eerder berichtte onder meer BILD al dat het jongere broertje van Chelsea-ster Eden er goed op staat bij de Europese grootmachten. Zijn waarde bedraagt zo'n 38 miljoen euro.

Hazard en Favre kennen elkaar goed vanwege hun eerdere samenwerking bij Gladbach. De teller van de Rode Duivel staat dit seizoen na 19 optredens op twaalf doelpunten en zeven assists.