'Derksen zei: hij komt met hangende pootjes terug. Ik ben er nog steeds, man!'

'Derksen zei: hij komt met hangende pootjes terug. Ik ben er nog steeds, man!'

26-12-2018 16:03
45

Marvin Emnes heeft al een tijdje het gevoel dat Johan Derksen hem niet mag. Toen Emnes járen geleden de overstap maakte van Sparta naar Middlesbrough 'begon het gezeik'. 

In 2008 koos de destijds twintigjarige Emnes voor een verrassende overstap naar de Premier League. Bij YouTube-show Bij Andy in de Auto wil gastheer Andy van der Meyde graag van de Rotterdammer weten waarom het zo opvallend stil bleef rondom de aanvaller. "Of ze een hekel aan me hebben? Je zou bijna zeggen van wel, het zou zomaar kunnen."

"Johan Derksen mag mij sowieso niet, haha. Hij mag mij niet. Nadat ik die transfer naar Engeland had gemaakt, was hij een van de eersten die begon te zeiken. Hij zei: deze jongen komt met hangende pootjes terug. Maar ik ben er nog steeds, man!"

Emnes speelde na zijn periode bij Middlesbrough voor onder meer Swansea City en Blackburn Rovers. Na avonturen in Turkije en Amerika is hij momenteel clubloos. Emnes traint mee met een ploeg in Engeland, in afwachtingen van een contract. Afgelopen week schreef Voetbal International dat de aanvaller mogelijk aan de slag gaat bij Fortuna Düsseldorf.