Driessen somt drietal van 'verrassend' PSV op: Een compliment waard

Driessen somt drietal van 'verrassend' PSV op: "Een compliment waard"

27-12-2018 08:46 Laatste update: 13:13
41

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen is enthousiast over de ontwikkeling die PSV doormaakt onder Mark van Bommel. Hij is dit seizoen 'aangenaam verrast' door de prestaties van de Eindhovenaren, die zestien van de zeventien duels in de Eredivisie wonnen. 

PSV kroonde zich dankzij een imponerende eerste seizoenshelft tot winterkampioen. De voorsprong op Ajax is twee punten. Driessen had niet verwacht dat PSV dit seizoen zó goed zou presteren. "Als je kijkt naar het elftal van PSV en je gaat even na waar dat soort spelers vorig jaar speelden...", steekt hij van wal voor de camera van Telegraaf TV

"Angelino speelde bij NAC, Denzel Dumfries bij sc Heerenveen, Nick Viergever zat meer op de bank bij Ajax dan dat hij speelde", somt Driessen op. "Als je ziet wat PSV wat dat betreft heeft gepresteerd, dan is dat een compliment waard. Van Bommel mag daar best trots op zijn."

Het spel van de regerend kampioen is bovendien aantrekkelijker geworden, vindt hij. "Ze spelen iets positiever dan onder Phillip Cocu."