'FC Barcelona geeft helemaal niets toe: zestig miljoen euro voor Cillessen'

'FC Barcelona geeft helemaal niets toe: zestig miljoen euro voor Cillessen'

30-12-2018 07:35
91

FC Barcelona is niet bereid om te onderhandelen over Jasper Cillessen. Clubs die de Oranje-doelman willen hebben krijgen een vaste vraagprijs van zestig miljoen euro te horen.

De vraagprijs van zestig miljoen is geen nieuws meer en werd afgelopen zomer al door diverse Spaanse kranten naar buiten gebracht, maar blijkbaar is Barcelona niet bereid om ook maar een millimeter toe te geven tijdens de gesprekken. "Er is geen kans dat we gaan onderhandelen", laat een bron binnen Barcelona weten aan de krant AS.

"We willen dat hij bij de club blijft en concurreert met Ter Stegen. We hebben twee van de beste keepers ter wereld in huis." Cillessen is in de zomer van 2016 voor ongeveer veertien miljoen euro opgehaald bij Ajax, maar moet nog steeds Marc-André Ter Stegen voor zich dulden. Meerdere Premier League-clubs klopten al op de deur bij Barcelona, net als enkele Serie A-clubs. Allemaal kregen ze van Barcelona hetzelfde te horen: zestig miljoen, of anders geen transfer.

Dat is opvallend, want in de zomer werd er in Spanje juist gesuggereerd dat Barcelona eventueel genoegen zou nemen met een minder hoge transfersom. Dat blijkt dus niet te kloppen.