Locadia komt terug op vertrekwens: 'Ik wil niet uitgeleend of verkocht worden'

Locadia komt terug op vertrekwens: 'Ik wil niet uitgeleend of verkocht worden'

31-12-2018 09:23
24

Jürgen Locadia komt terug op zijn eerdere uitspraak dat hij in januari wil vertrekken bij Brighton & Hove Albion. De spits wil nu strijden voor zijn plek.

"Ik wil niet uitgeleend worden of verkocht worden in januari. Dat is niet mijn plan", zo tekent het ANP op uit de mond van de 25-jarige aanvaller. Locadia leek lange tijd niet veel te kunnen betekenen bij de huidige nummer dertien uit de Premier League, maar de ex-PSV'er maakte op Boxing Day tegen Arsenal zijn eerste goal van het seizoen en verzorgde zaterdagmiddag de winnende 1-0 tegen Everton.

"Ik heb duidelijk aangegeven dat ik wil spelen en dat ik denk dat mijn plaats hier in Brighton is", aldus Locadia. "Ik weet dat ik een lastige periode had toen ik niet speelde, maar ik heb in de laatste twee wedstrijden laten zien dat ik het verdien om hier te staan."

Vorige maand stuurde Locadia nog aan op een vertrek. "Ik ben nu op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen. Bij Brighton heb ik niet het idee dat mijn situatie snel zal veranderen", zei hij toen. ""Ik wil voor het hoogst haalbare gaan en niet verhuurd worden aan een club in de Championship, bijvoorbeeld. Ik hoop op een club in Spanje, Duitsland, zoiets."